EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως : «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα».

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή που περνά η χώρα, η προτεραιότητα μας είναι κατά πρώτον, η διαφύλαξή της Υγείας όλων μας και κατά δεύτερον, ο περιορισμός των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί ο COVID – 19 στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην αγορά. 

Για το λόγο αυτό  η εταιρείας μας, Business Support Services BSS , σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA ACADEMY παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό  πρόγραμμα «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Ιδρυτή και CEO της εταιρείας μας.

 

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι, η διαμόρφωση λύσεων & δράσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις και οι μεσοπρόθεσμες στρατηγικές, που πρέπει να εφαρμοστούν, μετά από αυτήν.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα (σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει) οποιαδήποτε στιγμή από 1 έως και 30 Απριλίου 2020

 

Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε δωρεάν τα ερωτήματά σας στον κ. Λιακόπουλο μέσω του forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και αυτά θα απαντηθούν εντός 24 ωρών. 

 

Γιατί οφείλουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να παραμείνουμε ισχυροί στο επιχειρείν !

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε στο 210 5220920, εσωτερικά τηλέφωνα 130 και 143 (TÜV AUSTRIA ACADEMY) ή συμπληρώσετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής, την οποία θα πρέπει να μας αποστείλετε στο : training@tuv.at.

 

Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας, θα σας σταλούν οι σχετικές πληροφορίες καθώς και οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε υγεία σε όλους !

 

Επισυνάπτουμε: 

1) Δήλωση Συμμετοχής

2) Οδηγός Επιβίωσης για Επιχειρήσεις” από την BSS, σε Ένθετο της Εφημερίδας ΈΘΝΟΣ, στις 5/4/20.

Προηγούμενο Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Παράταση προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter